Het sfeervolle terras. Foto: PR
Het sfeervolle terras. Foto: PR

Vier de zomer bij Restaurant Beneman

Algemeen

VRAGENDER - Komende weken valt er weer genoeg te beleven Beneman in Vragender. Op zondag 26 juli trappen de Paloma’s met hun zomertoer 2020 af in Vragender. Het optreden wordt omlijst met een barbecue. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Reserveren is verplicht. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.beneman.nl/paloma’s. Uiteraard worden de RIVM richtlijnen gerespecteerd.

Steak- & grill-avonden
Ook vinden er op zaterdag 1 en 29 augustus weer de speciale Steak- & Grill-avonden op het terras plaats. Hierbij kunnen de gasten onbeperkt genieten van verschillende mooie stukken vlees, vis en groentes, die door de Grillmasters op verschillende manieren op de Smoker of Kamado-grill worden bereid. De gerechten worden in verschillende gangen aan tafel geserveerd. Ook zijn er deze avond natuurlijk lekkere cocktails en speciaalbieren verkrijgbaar. De kosten bedragen 35,- per persoon. De ontvangst is vanaf 18.00 uur en reserveren is gewenst.

E-chopper
Wie op zoek is naar een actief uitje, kan een tocht op de E-chopper maken. Hierbij maakt men op de geruisloze E-chopper een mooie tocht over de meest prachtige bospaadjes, langs nostalgische dorpjes en de mooiste natuurgebieden van de Achterhoek. Er zijn diverse arrangementen mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website.

Partytuin en schoppe
Ook komen er weer boekingen voor feestjes & partijen. Beneman beschikt over een sfeervolle locatie: De Schoppe, waarbij de gehele glazen schuifpui kan worden geopend en een geheel vormt met de tuin, zodat er op veilige afstand toch een leuk feest gevierd kan worden.

Catering
Wie z'n feestje toch liever aan huis viert, kan gebruik maken van de Food & Beertruck. Beneman komt desgewenst met de Smoker-grill of kamado bij de klant thuis om de lekkerste gerechten of hapjes te bereiden. Ook kan Beneman zorgen voor een sfeervolle aankleding, verlichting en meubilair op de thuislocatie.




TerrasHet team van Beneman is blij u weer te mogen begroeten u voor een smakelijke Lunch, diner of borrel in ons Restaurant of op het terras.
Voor informatie of reserveringen, bel gerust met tel 0544 371271 of info@beneman.nl
www. Beneman.nl/events.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant