Groep 8 van de Kolibrie op alternatief. Foto: PR
Groep 8 van de Kolibrie op alternatief. Foto: PR

Ouders verzorgen alternatief kamp voor schoolverlaters Kolibrie

Algemeen

WINTERSWIJK - Geen Vlieland, geen feest, gelukkig wel een spetterende revue voor de leerlingen van groep 8 van de Kolibrie. Ouders trokken de stoute schoenen aan en hebben toch een afscheidskamp georganiseerd voor hun kinderen.

En het werd een onvergetelijk kamp. Het werden twee geweldige dagen in het Woold. De kinderen hebben gebarbecued, er werd een bingo gespeeld met mooie prijzen. Een DJ draaide tijdens een super disco feest. Daisy verzorgde een bootcamp, compleet met met zeepbaan. Voor de leerlingen van groep 8 werden het twee dagen om nooit meer te vergeten
"Deze dagen hadden wij niet kunnen realiseren zonder hulp van geweldige ondernemers uit Winterswijk: Albert Heijn, Jumbo , Kantine Vitamine, Timmermans & Mulder, Hema, koos Prins, Rekla Oost, KHK, Tools Rent, bakkerij Sellink, Top1 Toys, Prijshamer, Skopein, en drive in disco De Dolle Draaiers. En groepsaccomodatie Eelink in het Woold", laat een van de ouders weten. "En natuurlijk dank aan alle ouders die een steentje hebben bijgedragen aan dit alternatieve kamp."


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant