Afbeelding

Vacatures Vrijwilligerspunt

Algemeen

WINTERSWIJK - Het Vrijwilligerspunt heeft weer een paar leuke nieuwe vacatures. Heb jij interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

AZC zoekt vrijwilliger kinderactiviteiten. Houd jij van kinderen? Ben je goed in coördineren en organiseren? En heb je allerlei creatieve ideeën? Wordt dan coördinator van de kinderactiviteiten op het AZC. Een groep vrijwilligers organiseert allerlei activiteiten voor kinderen in de basisschool – en tienerleeftijd die in het asielzoekerscentrum wonen. Om de organisatie van deze activiteiten goed te laten verlopen zoekt men een coördinator.
Als coördinator ben je het aanspreekpunt tussen het AZC en de vrijwilligers. Je hoeft niet zelf bij alle activiteiten aanwezig te zijn. Lijkt het je leuk om met de enthousiaste kinderen en vrijwilligers bezig te zijn? Neem dan contact op via info@vpwinterswijk.nl of via telefoonnummer 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl.

PR-medewerker Vrijwilligerspunt. Het Vrijwilligerspunt probeert vrijwilligers en organisaties met elkaar te matchen. Het Vrijwilligerspunt is gevestigd in de WUh, waar meerdere maatschappelijke organisaties bij elkaar komen. Ben jij goed in schrijven, ben je creatief en kun je goed met de computer overweg? Dan is deze functie vast iets voor jou.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant