Vrijwilligerspunt weer open

Vrijwilligerspunt weer open

Inloop-spreekuur in pand Boogie Woogie

WINTERSWIJK - Vanaf heden kan men weer terecht bij de inloopspreekuren van het Vrijwilligerspunt. Iedereen met een vraag over vrijwilligerswerk kan hier terecht. Wie op zoek is naar vrijwilligers voor een organisatie of wie zelf op zoen is naar vrijwilligerswerk kan terecht. Ook voor vragen over vrijwilligerswerk kan men terecht. Wie meer wil weten kan terecht bij de medewerkers van het Vrijwilligerspunt. De inloopspreekuren zijn elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur, bij de WUh, Roelvinkstraat 2 (bij Boogie Woogie).

Men hoeft van tevoren geen afspraak te maken, men kan gewoon binnen komen lopen. Wi e liever niet langs wil komen kan ook mailen of bellen. Dit kan via info@vpwinterswijk.nl of via telefoonnummer 0543 200 026. Belangstellenden kunnen ook op de website kijken; www.vpwinterswijk.nl.

Binnenkort staat de zomervakantie weer voor de deur. Daarom is het Vrijwilligerspunt in de maand augustus gesloten. Er zijn dan dus ook geen inloopspreekuren. Maar tot 1 augustus is men van harte welkom om vragen over vrijwilligerswerk te stellen. Na de zomer staan de vrijwilligers vanaf 31 augustus weer klaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden