WUh: de plek voor inspiratie voor je vrije tijd

WUh: de plek voor inspiratie voor je vrije tijd

Winters-wijkse Uitdaging sinds 1 juli op nieuwe plek

WINTERSWIJK - De WUh bestaat inmiddels een aantal jaren. Het begon aan de Torenstraat, waar het in korte tijd enorm groeide. Meerdere maatschappelijke organisaties vestigden zich in de WUh, waaronder Humanitas, Present Winterswijk, Perron 8, Beautykadobank, Vrijwilligerspunt en ANWB AutoMaatje.

Er vinden regelmatig vergaderingen en informatieavonden plaats. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo zijn er onder meer het Autismecafé, Buurttafel, inloophuis Veteranen, activiteitenavonden van ’t Stekkie, schilderclubs, handwerk- en een fotoclub.

Recent heeft de WUh zijn intrek genomen bij Boogie Woogie, aan de Roelvinkstraat 2. Dit biedt mooie kansen voor de WUh. Het biedt de mogelijkheid om uit te groeien tot een plek waar men inspiratie op kan doen voor invulling van zijn of haar vrije tijd.
Zo kan men deelnemen aan één van de activiteiten die bij de WUh worden georganiseerd, zoals schilderen of fotograferen. Daarnaast kan men binnenlopen voor een ontmoeting met mensen van allerlei maatschappelijke organisaties, die het één en ander te bieden hebben.

Maar ook nu de WUh zijn intrek bij Boogie Woogie heeft genomen kan men kennis maken met andere culturele activiteiten zoals muziek en dans.
Naast het meedoen met de verschillende activiteiten kan men ook informeren bij het Vrijwilligerspunt naar de verschillende mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Er zijn heel veel mogelijkheden om vrije tijd in te vullen.

Soms ziet men door de bomen het bos niet meer en weet iemand niet wat hij/zij moet doen of wat men leuk vindt. Bij de WUh kunnen ze mensen een handje helpen. Dus heb je inspiratie nodig, zoek je een invulling van je vrije tijd of zoek je een opstapje naar betaald werk, kom dan langs bij de WUh, de koffie staat klaar. WUh is te vinden aan de Roelvinkstraat 2 (bij de muziekschool).

Wie graag eerst wat meer informatie wil kan contact opnemen via mail: info@vpwinterswijk.nl of bel 0543 200 026.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden