gehoorzaamheid. Foto: Theo Bauhuis
gehoorzaamheid. Foto: Theo Bauhuis

Geslaagden A-cursus Kynologenclub Winterswijk

WINTERSWIJK - Na een door coronamaatregelen onderbroken wintercursus van de KynologenClub Winterswijk e.o. (KCW) en nog drie lessen op het veld van de KCW met anderhalve meter afstand zijn vorige week de volgende leden en hun honden geslaagd voor het A-diploma.

L. Meinen met Luca: 67 punten met lof. B.F. te Brake met labrador James: 62 punten. De heer Gregoor met flatcoated Olivier: 53 punten. Timmerye met rottweiler Tiny: 56 punten. H. Ratstaak met Gotcha 61 punten. C. Frank met goldendoodle Jacky 50 punten. D. Trienes-Oonk met standaard teckel Vay 65 punten met lof. E. Schaap met Mechelse herder Red 68 punten met lof. J. Til met flatcoated Soof 55 punten. M. Zevenhoven met kruising Weimaraner Vélar 55 punten. A. Bomers met Zwitserse herder Bodhi 57 punten. J. Giesen met Bordeaux dog Osk 68 punten met lof. N. Geerdink met samojeed Nova 62 punten. L. Deunk met golden retriever Tess 57 punten. M. ter Avest met mini Australian shepherd Cody 56 punten. H. Lensink met border collie Quizmo 53 punten.

Er is gelegenheid om telefonisch voor cursussen in te schrijven. Informatie is te vinden op de site van de kynologenclub.


www.kcwinterswijk.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden