Deur van ’t Gasthuus op een kiertje

WINTERSWIJK - Het bestuur van Stichting Ontmoetingscentrum Senioren Winterswijk (SOSW) zet de deur van ’t Gasthuus op een kiertje. De uitbraak van Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat de opening van ’t Gasthuus op 1 april 2020 niet door kon gaan, maar de richtdatum voor een opening is nu op 1 september.

Het bestuur van de SOSW heeft besloten om vanaf 1 september activiteiten onder bepaalde voorwaarden mogelijk te maken en te laten starten. Door de 1,5 meter afstand kunnen maximaal tussen de 30 à 50 personen toegelaten worden. De voorwaarde is natuurlijk wel dat er geen nieuwe uitbraak van het coronavirus komt. Men dient zich te houden aan de RIVM richtlijnen. In de maanden juli en augustus gaat het ontmoetingscentrum op een aantal middagen van 14.00 uur tot 16.30 uur open, zodat men een een kijkje kan komen nemen in het centrum. Onder het genot van een kopje thee of koffie, kan men de ruimte bewonderen. Men kan bijpraten en ontdekken wat de mogelijkheden zijn wanneer het centrum vanaf 1 september opengaan.

Vrijwilligers zijn ook op deze middagen van harte welkom om met bestuursleden van gedachten te wisselen over hun inzet en ze kunnen tevens wegwijs gemaakt worden met betrekking tot de apparatuur en de spelregels. Mocht dit wenselijk zijn dan worden er voor 1 september nog een extra middagen voor vrijwilligers gehouden om instructies te geven. Aanmelding is verplicht en kan per tel: 06-26621995 of per e-mail: reserveringgasthuus@gmail.com.

In juli is men welkom elke dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur en in augustus elk maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur. Vooraf aanmelden verplicht.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden