Gerhard werd opgehaald in een Ferrari. Foto: PR
Gerhard werd opgehaald in een Ferrari. Foto: PR

Jubilaris wordt in Ferrari naar het werk gereden

Gerhard Mennink 40 jaar in dienst bij Gebuwin

WINTERSWIJK - Gerhard Mennink (58) was afgelopen dinsdag 23 juni precies 40 jaar in dienst bij Gebuwin B.V. in Winterswijk. De jubilaris werd, ondanks de coronamaatregelen, toch de hele dag in het zonnetje gezet.

Rond de klok van 7.00 uur stond Gerhard op het punt om richting werk te rijden toen zijn vrouw hem zei toch maar even te wachten. Enige minuten later klonk het geronk van een V12 motor die de oprit op reed. Daar stond een zwarte Ferrari met zo’n 750 pk klaar om hem richting Industrieweg 6 te rijden. Bij Gebuwin stonden al zijn collega’s hem op te wachten en begon voor de jubilaris een leuke dag.
“Door de coronamaatregelen was het lastig om een gewone taxi te regelen, maar gelukkig schoot 'buurman Horse Power Factory ons te hulp met één van hun exclusieve auto’s”, aldus Alan Siertsema, commercieel directeur.
Mennink kwam als net afgestuurde 18-jarige LTS’er solliciteren bij Gebuwin B.V. voor een baan in de metaal bij oud directeur Berend Siertsema. Hij kon direct aan de slag in de stanserij en heeft zich in de loop van de tijd opgewerkt tot chef werkplaats. Hij heeft het bedrijf zien overgaan van vader op zoon Hans en zelfs op kleinkinderen Robert en Alan Siertsema.
In de loop van de tijd is het familiebedrijf, dat voornamelijk hand en elektrische lieren produceert, zich steeds meer gaan toeleggen op speciale hef en hijs toepassingen. “Met een medewerker die al 40 jaar ervaring heeft in de metaal ligt deze omslag van standaard naar custom made in goede handen", aldus Robert Siertsema, operationeel directeur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden