Links, Lot Winkelhorst, rechts Rolinka Schipper. Foto: Eva Schipper
Links, Lot Winkelhorst, rechts Rolinka Schipper. Foto: Eva Schipper

Feest met het Gerrit Komrij College

WINTERSWIJK - De dag de van de examenuitslag, voor scholieren normaal een van de spannendste momenten van het jaar. Dit jaar was de uitslag natuurlijk al eerder bekend, omdat de examens niet doorgingen. Voor de leerlingen was de nationale uitslagdag zeker niet minder leuk. Medewerkers van het Gerrit Komrij College bedachten een goede oplossing. Als de leerlingen niet naar school kunnen komen voor een feestelijk moment, dan brengen zij het feestje zelf naar ze toe. Mentoren, personeelsleden teamleider havo en vwo bovenbouw Rolinka Schipper gingen op 4 juni langs alle examenkandidaten.

Door Eva Schipper

“Voor alle leerlingen hebben we een roos, poster en een party popper. We hopen dat we ze hiermee op afstand toch een feestelijk gevoel kunnen geven”, zegt Rolinka. Dondermiddag ging Rolinka ook langs het huis van Lot Winkelhorst. Lot is geslaagd voor havo met het pakket Natuur en Gezondheid. Voor familie Winkelhorst was het dubbel feest, want ook haar zus was geslaagd.

“De leerlingen zijn er samen met de docenten in geslaagd om prachtige resultaten tot stand te brengen. Havo heeft een slagingspercentage van 97 procent en vwo heeft een slagingspercentage van 98 procent”, aldus Rolinka. De resultaten van het Gerrit Komrij College zijn net zoals andere jaren uitstekend en dit jaar zelfs nog iets hoger dan dat. Vmbo basis, kader en mavo haalden zelfs alle drie 100 procent geslaagden. "Een fantastisch resultaat."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden