Burgemeester Joris Bengevoord opent samen met Nicole Reuselink de deuren van het restaurant en terras van Reuselink. Foto: PR
Burgemeester Joris Bengevoord opent samen met Nicole Reuselink de deuren van het restaurant en terras van Reuselink. Foto: PR

Burgemeester heropent 60-jarige Reuselink

WINTERSWIJK - Op 1 juni, 2e pinksterdag, 12.00 uur mocht Reuselink mocht haar horecadeuren weer openen. Reuselink werd vereerd met een bezoekje van de burgemeester van Winterswijk, Joris Bengevoord.

De burgemeester heropende symbolische de restaurantdeuren. Reuselink was extra feestelijk gestemd, aangezien het Winterswijkse bedrijf een bijzondere mijlpaal vierde: namelijk het 60-jarige bestaan. Een bijzonder moment, waar Reuselink met de gasten en het personeel even kort bij stil heeft gestaan afgelopen maandag.

Er is afgelopen winter flink verbouwd in het restaurant. Met als resultaat, vier spectaculaire bowlingbanen, twee indoor jeu de boules-banen en een nieuw restaurant concept : Burgers & Pancakes. "Een uniek concept in de Achterhoek. Reuselink is dus vernieuwd, maar met de vertrouwde service en kwaliteit. Een ideaal uitje voor jong en oud, met vrienden of familie", laat Nicole Reuselink weten.
De bowling- en jeu de boules-banen zijn te bezichtigen, en vanaf 1 juli officieel open voor gebruik. Reserveren is al mogelijk via: www.reuselink.nl.
Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden