De kaartenactie loopt ten einde. Foto: PR
De kaartenactie loopt ten einde. Foto: PR

Corona kaartenactie Winterswijk een van de geslaagde initiatieven voor Winterswijk

Algemeen

WINTERSWIJK - Nu Nederland de lange periode van intelligente lockdown langzamerhand iets meer achter zich laat, is het de tijd om balans op te maken. Tal van acties werden de afgelopen periode opgezet in Winterswijk, allen gericht op kwetsbare inwoners die het meest hard getroffen werden. Ook het zorgmedewerkers die tot op de dag van vandaag klaarstaan, konden op waardering rekenen.

Dat er in Winterswijk echt omgekeken wordt naar elkaar blijkt uit het feit dat er in de afgelopen tijd post bezorgd kon worden bij nagenoeg alle adressen die in beeld waren bij zorginstanties. Ruim 2000 poststukken kwamen terecht bij de mensen die dat heel goed konden gebruiken en vaak verrast waren door de kaart of een knutselwerkje van een onbekende. Ook het zorgpersoneel werd veelal bemoedigend toegesproken en kon op flinke waardering op papier rekenen.
Grote dank gaat uit naar de vrijwilligers die al deze poststukken bezorgd hebben. Zij hebben er mede voor gezorgd dat de kaartenactie een succes geworden is.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk