Vlammenfoto's bij Ankomm'n. Foto: Stephan Laarhuis.
Vlammenfoto's bij Ankomm'n. Foto: Stephan Laarhuis.

‘Helende Vlammen’ te zien in galerij Ankomm’n

Algemeen

WINTERSWIJK - Ook bij gastgalerie Ankomm’n gaat zondag 7 juni het terras weer open. Daarnaast is er een expositie te bewonderen.

De sculpturist, ontwerper en fotograaf, Stephan Laarhuis exposeert bij Ankomm'n zijn vuurfoto's, tot en met 29 juni. Onder de bevlogen naam Dr.Phldrmauz, spreek uit als dokter vledermaus, heeft Stephan veel verschillende, gepassioneerde fotoseries gemaakt, steeds zoekende naar zijn eigenzinnige stijl. Eén van die series is deze reeks vuurfoto’s. Hij heeft bewust gekozen voor deze fotoserie, omdat het hier gaat om een uit nieuwsgierigheid ontstaan fotoproject uit 2012. Voor de kunstenaar persoonlijk, hebben deze foto’s destijds veel vreugde, inzicht en heling gebracht. Stephan zegt dat deze foto’s een breed spectrum aan tegenstrijdigheden laat zien, een wereld vol dualiteit en polariteit, ontstaan uit één enkele bron, een vuurtje.

De voorstellingen in de foto’s prikkelen de fantasie en lijken ergens te dwalen tussen het goddelijke en het duivelse en tussen grappig en gewoonweg fascinerend.

Eén werk is al verkocht alleen al na het zien van de foto in de krant. Het werk is te koop in elk gewenst formaat en afwerking. Belangstellenden zijn welkom om zelf het werk te bewonderen. Elke zondag, vanaf 14.00 uur, is Stephan zelf ook aanwezig voor vragen, opmerkingen en een leuk gesprek. Elke bezoeker ontvangt een zelfgemaakte herinnering, als dank voor het bezoek aan de expo. De expositie heet nu, passend na de uitbraak van de coronapandemie, ‘Helende Vlammen’.

Gastgalerij Ankomm’n is gelegen aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Weer open vanaf zondag 7 juni. Openingstijden: vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 9.30 tot 17.00 uur (zaterdag en zondag tot 18.00 uur); wie iets anders wil, kan bellen om af te spreken, op 06 – 15624314.

Kijk op de website hoe het bezoek aan de gastgalerij veilig kan worden gedaan. Let op, lunch en ‘groepen’ op afspraak.


www.ankommn.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant