Blijf goed geïnformeerd, steun onze krant!
Net als veel ondernemers verkeert deze krant in zwaar weer. Om iedereen van het lokale nieuws te kunnen blijven voorzien, doet de uitgeverij nu een beroep op de lezers. Illustratie: Suzan Hijink
Net als veel ondernemers verkeert deze krant in zwaar weer. Om iedereen van het lokale nieuws te kunnen blijven voorzien, doet de uitgeverij nu een beroep op de lezers. Illustratie: Suzan Hijink

Blijf goed geïnformeerd, steun onze krant!

De mensen die zorg dragen voor de gezondheid van ons allemaal, verdienen in deze tijden van corona de meeste steun en aandacht. Dan hebben we het over artsen, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers. Deze mensen redden levens met hun werk.

Met onze kranten en lokale nieuwswebsites redden wij geen levens. Wat wij wel doen, is u als lezer van betrouwbare informatie voorzien over de genomen maatregelen en vertellen welke impact deze hebben op ons leven in de Achterhoek. De andere kant van de crisis is dat juist nu de hulpvaardigheid en creativiteit van de mens naar boven komt. Ook dat proberen wij te stimuleren via onze media. We gaan tot het uiterste om binnen de mogelijkheden die wij hebben, onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Dat doen wij door de krant gratis huis aan huis te bezorgen en de inhoud van de websites gratis ter beschikking te stellen. Ons uitgangspunt is dat het lokale nieuws beschikbaar is voor iedereen. Vanzelfsprekend kost het uitgeven van deze lokale media wel geld. We maken bijvoorbeeld iedere week kosten voor het drukken en verspreiden van de krant. Dat wordt normaal gesproken volledig gefinancierd met advertenties van met name lokale ondernemers. Deze inkomsten vallen nu echter grotendeels weg, omdat onze adverteerders ook hard worden getroffen door de coronacrisis.

Om de krant uit kunnen blijven geven, is steun nu noodzakelijk. Daarom hopen wij een beroep op u te mogen doen. Elke bijdrage is welkom: groot en klein. In ruil daarvoor zullen wij onze uiterste best blijven doen u op de hoogte te houden van wat in de omgeving speelt. Nu, maar ook na de coronacrisis. Mogen wij op u rekenen? Onze dank is groot!

Steun deze krant
U kunt hier een bijdrage doen. Ook is het mogelijk om een bedrag te storten op NL90 RABO 0336 1079 94 tnv Achterhoek Nieuws b.v.

Het nieuws dagelijks online
Het lokale nieuws is dagelijks te volgen op deze website. Ook kunt u zich gratis aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief met daarin de digitale versie van de krant.


www.achterhoeknieuwswinterswijk.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden