Gewijzigde dienstregeling

ACHTERHOEK - Vanwege het coronavirus heeft het RIVM nieuwe maatregelen getroffen. Door deze maatregelen heeft Arriva momenteel minder personeel én minder reizigers. Vanaf maandag 30 maart 2020 voert Arriva nog een verdere aanpassing door voor haar dienstregeling van trein en bus. Deze aanvulling heeft betrekking op de Vechtdallijnen in Overijssel, te weten Zwolle-Emmen en Almelo-Mariënberg en de trein- en busdienstregeling in Achterhoek-Rivierenland. ??

Aanpassingen treindienstregeling
Met ingang van aanstaande maandag 30 maart 2020 wordt de treindienstregeling in regio Oost aangepast. Door de week en in het weekend rijden de Arriva-treinen 1x per uur. Dit geldt voor zowel de Vechtdallijnen als de treinen in Achterhoek-Rivierenland. Op het traject Arnhem – Doetinchem verzorgt vervoerder Breng ook 1 rit per uur tussen 6.00 en 20.00 uur (alleen op werkdagen). Op deze manier rijdt op dit traject dus twee keer per uur een trein.

Aanpassingen busdienstregeling
In het gebied Achterhoek-Rivierenland voer Arriva vanaf maandag 30 maart een aangepaste dienstregeling in. Op elk traject rijdt minimaal 1x per uur een bus. Reizigers kunnen dus gewoon naar hun bestemming reizen. Mogelijk duurt de reis wel langer en moet vaker worden overgestapt.

Meer info???
Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling kan men kijken op?www.arriva.nl/corona.??

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden