Heeft u hulp nodig? Geef het door aan het meldpunt

WINTERSWIJK - Heeft u hulp nodig? Bijvoorbeeld met het halen van boodschappen, naar de apotheek gaan, het uitlaten van de hond? Of voelt u zich eenzaam en wilt u graag een praatje met iemand maken? Aarzel dan niet om om deze hulp te vragen. Er hebben zich al veel vrijwilligers bij het meldpunt van de Winterswijkse Uitdaging gemeld die mensen zoals u graag willen helpen. Neem contact op met ons meldpunt via het telefoonnummer 0543 200 026. We zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Of ga naar de website https://winterswijkseuitdaging.nl/meldpunt/ en vul het formulier in.

De 250 deelnemers aan ABWB Automaatje zullen vanaf vrijdag gebeld worden door vrijwilligers. Vrijwilligers zullen vragen of men nog iets nodig heeft en of men iets voor hen kan betekenen. Denk hierbij aan het ophalen van bv medicijnen.

Ook mensen met zogeheten vitale beroepen kunnen contact opnemen met het meldpunt. Bijvoorbeeld als men oppas zoekt voor de kinderen, de hond uitgelaten moet worden of voor iets anders. Ook in dit geval geldt: schroom niet en vraag om hulp. De vrijwilligers staan voor u klaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden