Max Waaijman tussen de CTOUCH Digitale Touchscreen en de banner van Maxximum
Max Waaijman tussen de CTOUCH Digitale Touchscreen en de banner van Maxximum (PR)

Maxximum is de specialist op het gebied van licht, geluid en beeld

Max Waaijman (24) is een geboren en getogen Winterswijker. Hij heeft een opleiding Electrotechniek achter de rug en aansluitend de opleiding 'Podium - en Evenemententechniek' aan het ROC Twente, te Hengelo. Max komt uit een ondernemende familie en wilde zelf ook snel aan de slag. Hij had al stage geslopen bij Sound Solution en kon daar ook meteen beginnen. Max: "Daar heb ik erg veel geleerd, de kneepjes van het vak, zeg maar. Toch wilde ik vorig jaar voor mezelf beginnen. In juli ben ik met mijn bedrijf Maxximum geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In september ben ik van start gegaan en dat is me erg goed bevallen tot nu toe."

Door Han van de Laar

CTOUCH Digitale Touchscreen
Zijn belangrijkste troef is de verkoop van het CTOUCH Digitale Touchscreen. "Ik ben in de Oost-Achterhoek de enige leverancier. De CTOUCH is eigenlijk een hele grote combinatie van tablet, pc, digibord en tv. Je kunt op het beeldscherm swypen, het is een touchscreen en je kunt er ook met een marker op schrijven. Ideaal op plekken waar presentaties worden gehouden, voorlichting wordt gegeven en in wachtkamers, theaters, scholen en horecagelegenheden waar men programma's of tv (bijvoorbeeld sport) kan kijken. Ze zijn er in diverse maten, maar de meest gangbare is die van 75 inch (191 centimeter). Je kunt hem ophangen of ergens neerzetten op een in hoogte verstelbare en verrijdbare voet eronder. Dan kan die overal mee naar toe." Max geeft ook training in het gebruik van de apparatuur, want het is jammer als mogelijkheden onbenut blijven.

Geluid en licht
Daarnaast verzorgt Max geluid en licht in diverse locaties en ruimtes. Dat kan apart of gekoppeld. Hij maakt zowel, geluids- als lichtprogramma's. Ook met oproep- en pauzesystemen, bijvoorbeeld in winkels of werkplaatsen. Het is eveneens bedoeld voor achtergrondmuziek. De programma's worden afzonderlijk bediend of centraal, net wat men wil. Als het geluids- of lichtplan is goedgekeurd, zorgt Max voor het bestellen en installeren van de materialen. "De klant moet tevreden zijn, is mijn motto." Voor het geluid maakt hij meestal gebruik van het Belgische merk Audac. Een hoogwaardig systeem. Voor het licht wordt ledverlichting toegepast. Hij verzorgt daarnaast ook diverse evenementen. In totaal heeft Max de mogelijkheid om meerdere freelancers in te zetten.   

Voor meer Informatie:

maxximum.nu
Info@maxximum.nu
0624372301

Dit artikel wordt u aangeboden door maxximum.nu. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden