KBO last ledenvergadering af

Algemeen

WINTERSWIJK - Het bestuur van de afdeling Winterswijk van de KBO (Katholieke Belangen Organisatie voor Senioren) heeft besloten de Algemene Ledenvergadering op 24 maart te annuleren in verband met het oprukkende coronavirus. Deze vergadering wordt verplaatst naar een later tijdstip, waarschijnlijk in juni. De leden zullen over de nieuwe datum tijdig worden geïnformeerd via de maandelijkse KBO-Nieuwsbrief.

De senioren vormen de meest kwetsbare groep voor het coronavirus en het bestuur wil op deze wijze extra risico's vermijden. Veel senioren zijn zelf al bewust bezig met het voorkomen van risicovolle contacten en blijven ook meer thuis. Dit kan weer meer eenzaamheid tot gevolg hebben. Het KBO-bestuur roept dan ook familieleden, vrienden en kennissen op om in deze tijd extra contact met senioren te zoeken in de vorm van een extra telefoontje of indien mogelijk via digitale communicatie zoals email, WhatsApp of andere sociale media.
De wekelijkse soosmiddagen op maandag- en woensdagmiddag gaan voorlopig wel door. Het gaat hier om kleine groepjes. Mocht echter de situatie verslechteren dan zal het bestuur niet nalaten ook deze soosmiddagen tijdelijk te stoppen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant