Theater De Storm annuleert alle voorstellingen tot en 31 maart

Algemeen

WINTERSWIJK - Meer dan 7.000 gasten zou Theater De Storm uit Winterswijk nog deze maand ontvangen, maar vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM - waarbij evenementen boven de 100 bezoekers afgelast worden - , blijven de zalen tot en met 31 maart leeg. Voor de meeste voorstellingen is inmiddels een vervangende speeldatum gevonden. Bezoekers krijgen persoonlijk bericht.

Directeur Ineke van Empel: "Wij vinden deze maatregel ontzettend vervelend voor onze bezoekers en de optredende gezelschappen. Maar uiteraard gaat gezondheid en veiligheid van onze gasten boven alles. In goed overleg met de artiestenbureaus, regionale verenigingen en impresariaten hebben we inmiddels voor bijna alle voorstellingen een vervangende speeldatum gevonden. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht ontvangen van ons zo snel mogelijk persoonlijk bericht."
Nare reacties op dit bericht ontving De Storm niet. Integendeel. "Dat we een heerlijk publiek hebben wisten wij natuurlijk al, maar de hartverwarmende en begripvolle telefoontjes, mailtjes en appjes die wij naar aanleiding van dit bericht hebben gekregen, zijn overweldigend", aldus Ineke van Empel.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant