Jubilarissen Hans en Eric. Foto: Erwin Ruesink
Jubilarissen Hans en Eric. Foto: Erwin Ruesink (Foto: Erwin Ruesink)

't Pluumke'67 eert jubilarissen

WINTERSWIJK - Tijdens de ledenvergadering van Badmintonclub 't Pluumke'67, gehouden op 20 februari, werden twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Samen zijn ze 90 jaar lid van 't Pluumke'67 en reden voor het bestuur hier aandacht aan te besteden..

Eric Stemerdink is 40 jaar lid en werd gefeliciteerd met een mooie bos bloemen en een fotocollage. Hij is een fanatiek badmintonner en naast badminton heeft hij zich ook ingezet voor het sponsor beleid en jeugdbegeleiding.
De andere jubilaris is maar liefst 50 jaar aaneengesloten lid van 't Pluumke'67. Helaas speelt hij wegens blessures geen badminton meer, maar is nog regelmatig in de hal te zien als supporter en coach.
Hans Brockötter heeft in het verleden jaren lang in team 1 gespeeld en iedereen kent de geur wel nadat hij zich gedouched heeft en ingestreken met een spierontspannend middel. Hij had dan snel de kleedkamer alleen voor zichzelf omdat iedereen wegvluchtte voor die geur. Hans werd geëerd met een mooie bos bloemen en een jubileum trofee.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden