Noortje van der Aa, Emma Klein en Britt Geurkink. Foto: PR CSV
Noortje van der Aa, Emma Klein en Britt Geurkink. Foto: PR CSV (Foto: )

CSV 2 kampioen (WSB), schutters in de prijzen NK kaart Winterswijk

WINTERSWIJK - Resultaten van de Corlese Schietsportvereniging (CSV) in de Winterswijkse Schietbond (WSB). In de Aaltense Schietbond (ASB) was er geen competitieronde de afgelopen week. Het tweede team in de WSB had het erg zwaar met de wedstrijdspanning of/en kampioensstress, maar ze hebben het kampioenschap in de klasse B1 wel binnen gehaald. En dat hebben ze al gedaan met nog twee wedstrijden te gaan. Met maar twee punten verschil, werd van Diana 3 gewonnen. Tevens vielen er de afgelopen week CSV schutters, jong en wat ouder, in de prijzen tijdens het NK kaart Winterswijk 2020, welke werd gehouden op de schietbanen van BijHillen.

Uitslagen van afgelopen week: WSB zondag 23 februari; Diopter: Nimrod 2 – CSV 1 467 – 504 hoogste schutter: André ten Dolle, 138. Open vizier: Diana 3 - CSV 2 554 – 556 (CSV 2 kampioen), hoogste schutter: Jopie Damkot, 113. Juliana 13 - CSV 4 510 – 485, hoogste schutter: Alex Geurkink, 110. Voor in de agenda: aanstaande vrijdag, 28 februari, alweer de derde jeugdschietavond van dit voorjaar. Aanvang 19.30 uur en tevens mogelijkheid daarnaast te oefenen. Geef even aan BijHillen door, als je komt trainen.

NK kaart Winterswijk 2020
Een aantal schutters van CSV heeft meegedaan aan dit kampioenschap. Daarbij is Jan Grevink in de klasse B tweede geworden met 590 schietpunten. Ook Steven Navis, partner van de koningin in Corle, won een derde prijs in de klasse A met 589 schietpunten. Tevens hebben de jeugdschutters zich laten gelden. Stijn Lageschaar (15 jr) heeft gelijk al mee gedaan bij de 'groten' in de klasse D en daarbij verdienstelijk 511 schietpunten (10 kaarten, vrije hand) bij elkaar geschoten. Daarnaast deden Britt Geurkink, Noortje van der Aa en Emma Klein mee in de klasse jeugd opgelegd, 5 kaarten. Een derde plaats was er voor Britt (12 jr) met 278 (van 300 punten) schietpunten, tweede werd Emma (15 jr) met 284 schietpunten en eerste werd Noortje (13 jr) met maar liefst 288 schietpunten inclusief een heel knap kaartje 60. Standen en andere info op www.corle.eu en voor vragen etc. mail naar csv.corle@gmail.com .
                                                                        

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden