Themabijeenkomst van FNV Senioren Achterhoek

Themabijeenkomst van FNV Senioren Achterhoek

ACHTERHOEK - FNV Senioren Achterhoek houdt voor senioren in de Achterhoek op maandag 23 maart van 13.30 tot 16.00 uur een themabijeenkomst over erfrecht, testament en levenstestament. Iedereen die in het thema geïnteresseerd is, is van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Plaats van handeling is Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51 in Borculo. Aanmelden kan tot 12 maart bij Bennie Wiegers via bwieggers@gmail.com.

Aan de orde komen onder andere: het testament, schenkingen, wat gebeurt er na overlijden en wat gebeurt er wanneer opname in een verpleeghuis aan de orde is. De inloop is vanaf 13.00 uur, waarna om 13.30 uur de opening volgt, waarna notaris Edwin Roerdink van notariskantoor Roerdink & Stevelink uitleg geeft over het thema. Na een kwartiertje pauze volgt om 15.00 uur het tweede deel van de uitleg. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Om circa 16.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

FNV Senioren is één van de sectoren binnen de FNV. FNV Senioren behartigt de belangen van senioren op het gebied van (vrijwilligers-)werk, inkomen, wonen en zorg. Dat doet men individueel en collectief, landelijk en regionaal, en ook achter de schermen, door bijvoorbeeld te lobbyen in Den Haag en te praten met politici. Ook individuele dienstverlening op maat is mogelijk. Steeds meer zaken die voor ouderen van belang zijn, zijn gedecentraliseerd naar de gemeenten. Ook op dat niveau is FNV Senioren actief.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden