Mantelzorgcafé in Winterswijk Tref- en informatiepunt voor mantelzorgers

WINTERSWIJK - Op donderdag 12 maart is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé. Mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten bij ‘Hertog Karel van Gelre’,
Markt 25 in Winterswijk van 14.00 tot 15.30 uur.

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé.

Ontspanning en ontmoeting
De mantelzorgconsulent is de gastvrouw en ontvangt mensen met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend kan men zich met vragen wenden tot de mantelzorgconsulent.

Even binnenlopen
Opgave voor de bijeenkomst is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt men aangeboden. Informatie over deze bijeenkomsten is te vinden op de website www.vithulpbijmantelzorg.nl. Meer informatie is te verkrijgen via 0544-82 00 00 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden