Team 100%RunningWinterswijk. Foto: Guyonne Sellink
Team 100%RunningWinterswijk. Foto: Guyonne Sellink Foto: Guyonne Sellink

Wandelen en lunchen bij Nel met Roparun team

Algemeen

WINTERSWIJK - Het pinksterweekend 2020 is voor het Winterswijkse Roparunteam een jubileum weekend. Voor de vijfdee keer op rij doet team 100%RunningWinterswijk mee met Roparun: de jaarlijkse estafetteloop waarmee geld ingezameld wordt voor mooie projecten ten behoeve van mensen die getroffen zijn door kanker. Het team loopt en fietst dit jaar in ruim twee etmalen van het Duitse Oldenburg naar Rotterdam en zamelt daarmee geld in voor lokale projecten met het SKB, De Hof van Kairos, hospice De Lelie en wellicht nog meer organisaties die zich bezighouden met de zorg voor mensen met kanker.

Gedurende het jaar organiseert het team activiteiten zoals een wandeling, lunch en rondleiding, in en rond het Keunenhuis, de culinaire proeftuin van Nel Schellekens. Men is welkom op zaterdag 7 maart, van 9.30 tot 14 uur, aan de Wooldseweg 127, Winterswijk. De kosten bedragen 45 euro per persoon, uiterlijk een week van te voren te betalen. Graag opgeven bij Jan Tijdink via tijdinkernst@gmail.com of per app op 06-12320906. De opbrengst van deze middag komt gedeeltelijk ten goede aan Roparun 2020. Er geldt een minimum deelname van 25 en maximum van 50 personen. Uiterlijk op 29 februar wordt besloten of de middag doorgaat.

programma : 9.30 uur inloop met koffie/thee, gebak, 10 tot 12 uur: wandeling in de omgeving, 12 tot 14 uur: lunch met drankjes, 12 tot 14 uur: rondleiding door het Keunenhuis. Als men iets niet wil of kan eten, laat het dan weten, dan wordt daar rekening mee gehouden.


app: 06-12320906

tijdinkernst@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant