Toneelverening Nieuw Leven speelt: Deze vrouw.....is uw man! Foto: PR
Toneelverening Nieuw Leven speelt: Deze vrouw.....is uw man! Foto: PR (Foto: )

Nieuw Leven speelt : Deze vrouw.....is uw man!

RATUM - Toneelvereniging Nieuw Leven speelt : Deze vrouw.....is uw man! Een hilarische klucht in vier bedrijven, geschreven door Jan Tol. Het stuk wordt gespeeld op zaterdagavond 7 maart, vanaf 20.00 uur en op zondagmiddag 8 maart vanaf 14.00 uur in Gebouw 'Emma' in Ratum, Raetmansweg 10.

Anne van Zuilen, die jarenlang alleen met haar dochter heeft gewoond, is halsoverkop verliefd geworden op Pierre Reijnders. Zij heeft hem ontmoet tijdens haar vakantie op een camping in Drente. Al heel gauw is Pierre bij Anne ingetrokken en woont nu al weer drie maanden bij haar in thuis. Haar dochter Amanda wil niets van Pierre weten. Ze vindt hem een kwal, geen partij voor haar moeder en ga zo maar door. En…de sociale dienst mag niets van Pierre weten. Anders lopen de uitkeringen van zowel Anne als Amanda gevaar. Dus kunnen de buren het ook maar beter niet weten….. Tegen hen is gezegd dat Pierre de broer van Anne is, die herstellende is van één of andere geheimzinnige ziekte, die hij heeft opgelopen in de tropen. Dat hij nooit verder is gekomen dan het Drentse landschap, hoeft uiteraard niemand te weten.
Maar wat ook niemand weet, is dat Pierre schijnbaar al met een andere vrouw getrouwd is … Als er controle van de sociale dienst komt, is iedereen wel verplicht mee te werken om de controleur om de tuin te leiden. Zelfs Amanda. Tot ieders verbazing doet ze dit met veel plezier. Maar ze heeft daar zo haar eigen reden voor. Dat dit tot vermakelijke taferelen leidt mag wel duidelijk zijn.
Spelers zijn: Esmé Schreurs, Susan Hijink, Robert Huiskamp, Geert Toebes, Jannie Beltman, Sven Heijnen, Gerti van Vree, Mirjan Aarnink, Lisa van Lochem. Regisseur: Jan van Boxtel. Souffleuse: Irma van Lochem

Kaarten kosten 7,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren kan bij Irma van Lochem 06-53661585, mail: toneelnieuwleven@outlook.com, of direct via de website https://www.toneelnieuwleven.nl/uitvoering.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden