WUh moet verhuizen. Foto: Daniel Hoitink
WUh moet verhuizen. Foto: Daniel Hoitink (Foto: )

WUh moet op zoek naar nieuw onderkomen

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt zijn nu twee jaar gevestigd in het pand aan de Torenstraat 9. Dit pand, waar vroeger de SNS-bank zat, stond toen al jaren te koop. Inmiddels heeft zich een koper voor het pand gemeld en is het pand verkocht. Dit betekent dat de WUh en dus ook de Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt samen met alle andere bewoners een nieuw onderkomen moeten zoeken. Dit is nog geen eenvoudige opgave.

Er vinden namelijk nu zoveel activiteiten plaats en maatschappelijke organisaties vinden er onderdak, dat er nog niet zomaar snel een nieuw onderdak gevonden is. Zo is er maandelijks een buurttafel, wekelijks houdt 't Stekkie er zijn activiteitenavond, het autismecafé en de veterenaneninloopmiddag zijn er, evenals het Samenrijderspunt met de duofietsen en AutoMaatje. Maar er zijn ook veel groepen die er regelmatig vergaderen. Voor al deze activiteiten wordt inmiddels naarstig gezocht naar één nieuw onderkomen. De Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt streven er naar om samen met de andere partijen e een nieuwe plek te vinden waar zij langere tijd kunnen verblijven, zodat er op termijn niet nogmaals verhuisd hoeft te worden. Overigens kan men in principe een gedeelte van het huidige pand blijven gebruiken
Wie ideeën heeft voor een locatie voor de WUh, kan gerust contact opnemen met Harrie Garritsen van de Winterswijkse Uitdaging. Dit kan via info@winterswijkseuitdaging.nl of via tel. 0543- 200026.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden