Eerste voorronde Rabo On Stage in Theater De Storm

WINTERSWIJK - Rabo On Stage is hét Open Podium van de Achterhoek. De vierde editie van deze regionale talentjacht vindt plaats in de grootste Achterhoekse schouwburgen. De eerste voorronde is op zaterdag 22 februari in Theater De Storm in Winterswijk.

Theater De Storm Winterswijk, Theater Hanzehof Zutphen, Schouwburg Amphion Doetinchem en Schouwburg Lochem presenteren in samenwerking met de Rabobank een groots opgezet open podium. Hiermee geven zij aanstormend talent de mogelijkheid om op te treden in een professionele theatersetting en zich te presenteren aan een groot regionaal publiek. Bijna 50 acts meldden zich aan voor deelname. Hiervan zijn de 18 beste geselecteerd. Zij zijn te zien in één van de drie voorrondes.

Theaters
In drie theaters vindt een voorronde plaats. Per voorronde is er ruimte voor zes acts. Twee daarvan gaan door naar de finale die op zaterdag 13 juni in Schouwburg Lochem plaatsvindt.
De eerste voorronde is op zaterdag 22 februari in Theater De Storm. Op vrijdag 20 maart vindt de tweede voorronde plaats in Theater Hanzehof en op zaterdag 18 april in Schouwburg Amphion.

De optredende acts op zaterdag 22 februari in Theater De Storm zijn: zangeres Merel Geerdink uit Winterswijk, zangeres Vera Ubbink uit Winterswijk, muzikaal duo Elles & Tim uit Winterswijk/Lochem, singer/songwriter Benjamin de Groot uit Doetinchem, singer/songwriter Tijme Olthof uit Tolkamer, zangeres Yara Beeks uit Doetinchem
De voorronde start om 19.30 uur in de MondriaanZaal van Theater De Storm. De jury bepaalt welke deelnemers er met hun act door mogen naar de finale. Entree € 7,50.

Kaarten
Entreebewijzen voor Rabo On Stage zijn te verkrijgen bij de theaterkassa van Theater De Storm geopend en telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur via 0543-519285. Via de website www.theaterdestorm.nl kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen.
Voor meer informatie en de deelnemers uit de andere voorrondes kunt u terecht op www.onstage-achterhoek.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden