Daisy D. Foto: PR
Daisy D. Foto: PR (Foto: )

KUDO-avond in Rockcafé Taste

GROENLO - Op vrijdag 14 februari is er weer een KUDO- avond in Rockcafé Taste in Groenlo. KUDO (Kom Uit De Oefenruimte)-avonden zijn bedoeld voor bands die de oefenruimte uit willen, een try out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. Dus niet alleen voor beginnende bands.

Deze keer treden op Daisy D, Imposter en Dennis Buitink op.

Daisy-D maakt eigen werk, geïnspireerd door bands als Green Day, Foo Fighters, Queens Of The Stone Age en Muse. Begin 2019 bracht de band een nieuwe single uit, opgenomen bij studio Firmpro met producer Florian van Tuijl. Daarna heeft de band weer menig podium in Nederland onveilig gemaakt.

Imposter is een Gelderse rock-coverband met een lekkere sound. De band speelt een lekkere mix van stevige & melodieuze rock. Hierbij laten ze mainstream nummers met enige regelmaat los om juist eens een verrassend ander geluid te laten horen. De aanwezigheid van zowel een zangeres als zanger, staat garant voor veel afwisselende stijlen en een diversiteit aan artiesten. Hierbij gaan songs van Pearl Jam, Van Halen, Queen en The Cult, naadloos over in nummers van onder anderen Skunk Anansie, Radiohead, Bush en Sass Jordan. Imposter blijft dicht bij de sfeer van de originele songs.

Dennis Buitink is een veteraan in de muziek, al zou je dat niet zeggen aan de gretigheid waarmee hij speelt. Toch heeft hij als frontman van Achterhoekrockers 'Dat Doe'w' alle hoeken en gaten van Nederland gezien. Later was hij zanger/gitarist van cult-rockers de Kajolo's, een wisselend gezelschap aan muzikanten met als enige missie het publiek wakker te schudden. Nu treedt Buitink solo op, gewoon een man met een gitaar.

Vrijdag 14 februari, aanvang 21.30 uur, entree vrij.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden