Klokkenluiders gezocht voor muzikale pelgrimstocht

WINTERSWIJK - Altijd al eens klokkenluider willen zijn van de grote klok in de Jacobskerk in Winterswijk? Het operakoor Classic WM zoekt twee klokkenluiders ter ondersteuning bij het jubileumconcert. Het koor brengt tijdens de uitvoering van het jubileumconcert, op zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 februari, een muzikale pelgrimage.

De liederen ondersteunen bij de tocht der tochten. Onderweg tijdens het concert nemen de zangers en zangeressen de luisteraars mee langs diverse pleisterplaatsen. Het koor brengt diverse opera en oratorium liederen, zowel door het koor maar ook door solisten.
Om de tocht te volmaken zoekt Classic WM twee stevige klokkenluiders die een half uur voor het optreden beschikbaar zijn. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Joanne Ellenkamp, penningmeester van het koor via tel: 06 22904078

Het jubileumconcert vindt plaats in de Jacobskerk op de Markt, niet in de Jacobuskerk, zoals op sommige kaartjes staat die zijn uitgegeven.
Nadere informatie is te vinden op de website www.classicwm.nl en kaarten zijn verkrijgbaar via Theater De Storm in Winterswijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden