Afbeelding

Vacatures voor vrijwilligers

Algemeen

Deze week is er een divers aanbod aan vacatures. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

Coördinator Samenrijderspunt
Kun je goed overzicht houden, samenwerken en organiseren? En ben je sociaal? Wordt dan coördinator van het Samenrijderspunt. Je coördineert dan de activiteiten van AutoMaatje en de uitleen van de duofietsen. Je regelt dat de duofietsen worden onderhouden en dat de uitleen ervan soepel verloopt. Wegens het succes van AutoMaatje zijn er veel vrijwillige chauffeurs bij gekomen. Als coördinator stuur je hen aan waar nodig en ben je hun eerste contactpersoon. Lijkt het je leuk om het succes van het Samenrijderspunt verder voort te zetten? Meld je dan aan als coördinator. Het Samenrijderspunt is gevestigd in de WUh, Torenstraat 9, maar een deel van de werkzaamheden kun je ook vanuit huis doen.

Vrijwilligers basisschool
Ben je sociaal? Weet je van aanpakken? Houd je van kinderen? En houden kinderen van jou? Een basisschool in Winterswijk is op zoek naar meerdere vrijwilligers, onder andere voor licht administratieve, licht huishoudelijke taken en als conciërge. Het is de bedoeling dat je bij elk van deze functies de andere teamleden ondersteunt. Het gaat allemaal om lichte taken, maar daarom niet minder belangrijk. Lijkt het je wat? Informeer dan naar de functieprofielen en wie weet kom jij binnenkort het team van de basisschool versterken.

Collectanten Epilepsiefonds
Heb je in de week van 1 tot en met 6 juni een paar uurtjes tijd? En wil je je graag inzetten voor een goed doel? Meld je dan als collectant voor het Epilepsiefonds. In Nederland hebben 120.000 mensen epilepsie. Het Epilepsiefonds zet zich voor deze mensen in en wil ervoor zorgen dat het een behandelbare aandoening wordt waar men zo min mogelijk last van heeft. Wil je je daar ook graag voor inzetten? Wordt dan collectant. Je kunt zelf aangeven in welke wijk je wilt lopen.

Chauffeurs Groengrijsbus
Ben je in het bezit van een rijbewijs voor een touringcar met code 95? En ben je sociaal en behulpzaam? Wordt dan chauffeur op de Groengrijsbus. De Groengrijsbus verzorgt dagtochten voor sociaalmaatschappelijke organisaties, zoals De Zonnebloem, Kruiswerk en soortgelijke organisaties. Het is erg dankbaar werk om de mensen die met deze dagtochten meegaan een mooie dag te bezorgen. Zij gaan er niet vaak op uit, maar dankzij de Groengrijsbus beleven zij toch een bijzondere dag. Wil je hier een steentje aan bijdragen, meld je dan aan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant