Valentijnsactie Present: Wie gun jij een diner?

Algemeen

WINTERSWIJK - ‘Wie gun jij een diner?’ Iedereen vindt het leuk om gezien te worden. Een kaartje van de buren, een cadeautje van je werk, een pakketje van je vriend of vriendin, een mooi samenzijn met je familie, lachend aan de borrel of gezellig aan het Valentijnsdiner met het gezin. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Present Winterswijk en de deelnemers van Ontmoeting Den Angang organiseren daarom een Valentijnsdiner op vrijdag 14 februari. Omzien naar elkaar daar gaat het om.

Er zijn heel veel mensen die vaak en veel alleen zijn. Deze mensen hebben geen netwerk, niet veel vrienden of familie en leven elke dag zoals het zich voordoet en hebben niet veel te ‘vieren’. Ook door andere omstandigheden kan deze gezelligheid ontbreken, bijvoorbeeld door ziekte of weinig geld. Het diner is speciaal voor deze mensen bedoeld. Ken je iemand die je een leuke avond gunt, laat het ons dan weten.

Het Valentijnsdiner wordt verzorgd door vrijwilligers en wordt volledig gesponsord. Hiervoor zijn we nog op zoek naar sponsoren. Gun jij of je bedrijf iemand een diner, dan kun je voor 20 euro een diner en voor 80 euro een hele tafel sponsoren. Ook kleinere bedragen zijn welkom.

Ken jij een Winterswijker of Winterswijks gezin die je een leuk en gezellig diner gunt of wil je alleen, met vrienden, collega’s of als bedrijf een diner sponsoren? Kijk dan op www.presentwinterswijk.nl/wie-gun-jij-een-diner voor meer informatie of mail naar annekevannierop@presentwinterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant