Voorgaande edities werden goed bezocht. Foto: PR
Voorgaande edities werden goed bezocht. Foto: PR

Lego Bouwdag bij Theater de Storm

WINTERSWIJK - Kinderen kunnen op zondag 2 februari samen met hun ouders de hele dag bouwen met Lego en andere constructiematerialen bij theater de Storm.

Iedereen is welkom om de hele dag te komen bouwen en spelen. De entree is 5 euro per kind en 3 euro voor een volwassene. de opbrengst gaat rechtstreeks naar de Winterswijkse speeltuinen. Dit geld wordt gebruikt voor het onderhoud van de speeltuinen, zodat de kinderen ook in de toekomst buiten kunnen spelen.

Rotary Winterswijk organiseert deze dag voor het goede doel. Dit jaar staan er nieuwe activiteiten op de planning. Naast de Legodag, de speelhoek voor de kleintjes en de Lego film, zal er ook gebouwd kunnen worden met Kapla, Knexx en Twickto. En alsof dat niet genoeg is kan er ook nog geprogrammeerd en gecodeerd worden (robots) en is er een virtual reality race stoel aanwezig.

Er zijn ook nog eens enkele leuke prijzen te winnen tijdens de Lego wedstrijden op deze dag. Men kan van 10.00 tot 16.00 uur terecht bij theater de Storm voor dit uitdagende speel en bouw evenement.

Meer berichten