Mantelzorgcafé in Winterswijk

Algemeen

Mantelzorgcafé in Winterswijk

WINTERSWIJK - Mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten bij ‘Hertog Karel van Gelre’, op donderdag 13 februari in het Mantelzorgcafé. Men is welkom op Markt 25 in Winterswijk van 14.00 tot 15.30 uur.

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé.

Ontspanning en ontmoeting
De mantelzorgconsulent is de gastvrouw en ontvangt mantelzorgers met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend kan men zich met vragen wenden tot de mantelzorgconsulent.

Even binnenlopen
Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt men aangeboden. Informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden op de website www.vithulpbijmantelzorg.nl.


tel. 0544-82 00 00

info@vithulpbijmantelzorg.n

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant