De deelnemers van de eerste ronde. Foto: PR
De deelnemers van de eerste ronde. Foto: PR (Foto: )

Eerste voorronde Rabo On Stage On Tour

WINTERSWIJK - Rabo On Stage is hét Open Podium van de Achterhoek. In deze vierde editie gaat het Open Podium op tour langs vier theaters. De eerste voorronde met aanstormend regionaal talent is op zaterdag 22 februari in Theater De Storm in Winterswijk.

Initiatief
Theater De Storm Winterswijk, Theater Hanzehof Zutphen, Schouwburg Amphion en Schouwburg Lochem presenteren in samenwerking met de Rabobank een groots opgezet Open Podium. Hiermee bieden zij aanstormend talent de mogelijkheid om op te treden in een theater en om zijn of haar vakkennis te vergroten in een professionele omgeving. Bijna 50 acts meldden zich hiervoor aan. Hiervan zijn er 18 geselecteerd die mogen deelnemen aan één van de voorrondes.

Theaters
In drie theaters vindt een voorronde plaats. Per voorronde is er ruimte voor zes acts. Twee hiervan gaan door naar de finale die op zaterdag 13 juni in Schouwburg Lochem plaatsvindt. De eerste voorronde is op zaterdag 22 februari in Theater De Storm. Op vrijdag 20 maart vindt de tweede voorronde plaats in Theater Hanzehof en op zaterdag 18 april in Schouwburg Amphion in Doetinchem.

De optredende acts op zaterdag 22 februari in Theater De Storm zijn: Zangeres Merel Geerdink uit Winterswijk, zangeres Vera Ubbink uit Winterswijk, muzikaal duo Elles & Tim uit Winterswijk/Lochem, singer/songwriter Benjamin de Groot uit Doetinchem, singer/songwriter Tijme Olthof uit Tolkamer, zangeres Yara Beeks uit Doetinchem.
De voorronde start om 19.30 uur in de Mondriaan Zaal van Theater De Storm. De jury bepaalt welke deelnemers er met hun act door mogen naar de finale. Entree voor toeschouwers bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij de theaterkassa van Theater De Storm, van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur via 0543-519285. Via de website www.theaterdestorm.nl kan men 24 uur per dag kaarten bestellen.


www.onstage-achterhoek.nl

Meer berichten