Vacatures voor vrijwilligers

Ook in het nieuwe jaar zijn er weer veel vrijwilligers nodig. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543-200026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

Amnesty International
Kom jij graag op voor de rechten van je medemens? En zou je dat wel meer willen doen dan je nu al doet? Wordt dan vrijwilliger bij Amnesty International Winterswijk. Samen met andere vrijwilligers bereid je activiteiten voor en organiseer je bijvoorbeeld schrijfacties. Zo gaan jullie de strijd aan met het onrecht dat sommige mensen wordt aangedaan.

Chauffeur Dierenambulance
Ben jij helemaal gek van dieren? En wil je graag iets doen voor dieren die in nood zijn? Wordt dan chauffeur van de dierenambulance. Als chauffeur zet je je minimaal een dag(deel) per week in voor dieren die in de problemen verkeren. De werkzaamheden zijn onder meer het vervoeren en verzorgen van gevonden dieren, gevonden dieren herenigen met hun eigenaar, het ophalen van overleden dieren (langs de weg of bij eigenaren thuis). Als vrijwilliger ben je minimaal 20 jaar en heb je een geldig rijbewijs. Je bent nuchter, daadkrachtig en een teamplayer. Uiteraard heb je affiniteit met dieren, maar je hebt ook oog voor de baasjes van de dieren.

RTV Slingeland vrijwilligers
Ben jij nieuwsgierig en altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal? Sta je graag in de schijnwerpers als presentator of sta je juist liever achter de camera? Of is radiomaken helemaal jouw ding? Dan is het echt iets voor jou om bij RTV Slingeland aan de slag te gaan. Zij verslaan het regionale nieuws via vooral radio en tv. RTV Slingeland zoekt op allerlei gebieden versterking: technici, presentatoren, cameramensen en radiomakers.

PR-medewerker KNNV
Vind je het leuk om te schrijven? En heb je affiniteit met natuur? Dan is het vast iets voor jou om krantenartikelen voor de KNNV te schrijven. De KNNV is de vereniging voor veldbiologie. Zij organiseren allerlei activiteiten, waaronder natuurwerkdagen. De KNNV zoekt een PR-medewerker die artikelen voor de regionale kranten kan schrijven over de activiteiten van de KNNV.

Meer berichten