Els Prinsen heeft het moeilijk in haar dames enkel partij
Els Prinsen heeft het moeilijk in haar dames enkel partij (Foto: Harry Prinsen)

Alle teams van 't Pluumke'67 in actie afgelopen week

Pluumke begint jaar met verlies

WINTERSWIJK - In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar trad het vierde team van 't Pluumke '67 aan tegen het vijfde team van Phido in Doetinchem.

Helma Stemerdink viel in voor Annelies Joling. De mannendubbel van Harry Prinsen en Juju Stassen kende een moeizame start en werd in twee overtuigende sets gewonnen door de Doetinchemmers.
De Winterswijkse dames, Els Prinsen en Helma Stemerdink, moesten weer even wennen aan het samenspel en zagen in de vrouwendubbel de eerste set met 21-11 verloren gaan. In de tweede set begon het beter te lopen, er volgden mooie ralleys, maar helaas gaat ook deze set, met 21-19, naar Doetinchem.
Eric Stemerdink speelde de eerste mannenenkel, en trof een geduchte tegenstander, die de partij met 21-13 en 21-14 naar zich toe trekt.
Els Prinsen speeltde de eerste vrouwenenkel. In de eerste set wist ze nog aardig tegenstand te bieden ( 21-15 ), in de tweede set toonde de dame van Phido zich duidelijk de sterkste en trok de partij overtuigend naar zich toe.
Juju speelde de tweede mannenenkel tegen een oude bekende uit de jeugdcompetitie. Vol goede moed begon hij de partij, die echter in twee sets werd gewonnen door de heer van Phido.
Helma speelde als invalster de tweede vrouwenenkel. Ze nam haar taak zeer serieus en trok de partij met duidelijke cijfers in twee sets naar zich toe.
Eric en Helma speelden een spannende eerste set in de eerste gemend dubbel, maar verloren de set net met 21-19. In de tweede set liep het echter minder gesmeerd en de set werd met 21-14 verloren.
Harry en Els gingen goed van start en wonnen de eerste set met 14-21. In de tweede set kwam het Doetinchemse duo op dreef, en maakte Winterswijkers fouten. Deze trend werd ook doorgezet in de beslissende derde set, Phido won de partij met 21-16 in de derde set.
Eindstand 7-1.

De overige uitslagen zijn: Didam 1 – ’t Pluumke’67 1 3-5, Phido 1 – ’t Pluumke’67 2 7-1 en Grol 1 – ’t Pluumke’67 3 4-4

Aanstaande zondag spelen teams 2, 3 en 4 van ’t Pluumke’67 een thuiswedstrijd, waarbij aanmoedigingen van harte welkom zijn.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden