Werk van een van de cursisten. Foto: PR WAS
Werk van een van de cursisten. Foto: PR WAS

WAS houdt open atelier met nieuwjaarsborrel

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst (WAS) begint de nieuwe cursusperiode op vrijdag 17 januari met het open atelier met nieuwjaarsborrel aan de Laan van Hilbelink 6.0 (de Morsepoort) in Winterswijk, inloop tussen 16.00 en 20.00 uur.

Belangstellenden kunnen het ruime atelier van de WAS bezoeken en bekijken. Zij kunnen vrijblijvend kennismaken met bestuur, docenten en cursisten van de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst en eventueel zich inschrijven voor één van de zeven schildercursussen.
De docenten van de WAS zullen graag meer vertellen over de mogelijkheden bij de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst. En er is natuurlijk koffie/thee of een borrel en een hapje om te proosten op het nieuwe jaar. De nieuwe periode van twaalf wekelijkse lessen van 2,5 uur start in de week van 20 januari en loopt tot half april. Het schilderseizoen wordt rond tussen half april en half mei afgesloten met de jaarlijkse expositie en de 'Boergondische Buitenschilderdag', waaraan alle cursisten van het cursusjaar gratis kunnen deelnemen. Alle cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden vanaf 16 jaar. Meer informatie bij het secretariaat van de WAS: Vic Hulshof, tel: 0543-522881 of op de website van de WAS.


winterswijkseacademie.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden