Eerste Duits-Nederlandse Quilterstreffen in Astoria

Algemeen

WINTERSWIJK - Op 25 april komen quiltsters uit Nederland en Duitsland bijeen om ideeën en gedachten uit te wisselen over hun hobby, tijdens het eerste quilterstreffen in Astoria aan de Wooldseweg 5, Winterswijk. De zaal gaat open om 9.30 uur en het evenement begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Als grensgemeente is Winterswijk de ultieme plaats om grensoverschrijdende activiteiten te organiseren. Deze dag gaan de hobbyisten gezamenlijk luisteren naar Duitse en Nederlandse quiltsters over hun werkwijze en kunnen aanwezigen hun werken bewonderen. Quilten en Patchwork is een hobby voor alle leeftijden en wordt in vele landen uitgeoefend. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en lunch.
Dit treffen wordt mede mogelijk gemaakt door het Duitse Patchworkgilde en het Nederlandse Quiltersgilde. Aanmelden kan via de website van The Quilt Cottage, www.thequiltcottage.nl.

Iedereen mag eigen werk meenemen om te laten zien en uitleg te geven. Er is ruimte voor maximaal 100 personen. Kosten zijn 19,50 euro.
Voor meer info: Tamara Overkamp, The Quilt Cottage, Weurden 31, Winterswijk,


tel: 0613470858

www.thequiltcottage.nl

info@thequiltcottage.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant