TV Slingeland blikt terug en kijkt vooruit

WINTERSWIJK - TV Slingeland zendt tussen Kerst en Nieuwjaar twee bijzondere programma's uit. Naast het gebruikelijke programma met nieuws, actualiteiten en reportages. Vanaf 23 december tot aan het nieuwe jaar loopt er een vooruitblik op 2020. Vijf Winterswijke jongeren, politiek actief en/of maatschappelijk betrokken, kijken vooruit naar 2020. Ze tonen hun verbondenheid met Winterswijk, al weten ze dat ze niet allemaal hier hun werk zullen vinden of een woonplek. Het programma is geproduceerd door twee stagiaires bij TV Slingeland, Robin van Beek uit Winterswijk en Niels Brilman uit Bredevoort. Ze hebben de interviews gedaan, verzorgden de presentatie en de montage.

Vanaf 27 december tot nieuwjaarsdag wordt een terugblik op 2019 uitgezonden. In een uur tijds komen alle belangrijke gebeurtenissen langs: de val van het college en de vorming van de nieuwe coalitie, de discussies over cultuurkwartier, bezuinigingen de kleiput, het vuurfestival Meddo, hotel Stad Münster weer open, de renovatie van de Jacobstoren, het Bevrijdingsconcert, de Zauberflöte in de Steengroeve, 150 jaar Wilhelminaschool en 100 jaar Concordia, de predicaten Koninklijk voor twee zaken, het volksfeest en zo nog een groot aantal zaken.

TV Slingeland gaat vanaf 1 januari 2020 drie keer per week een tv-uitzending verzorgen, telkens van een half uur. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt de inhoud van het programma geactualiseerd. De uitzendtijden blijven dezelfde: maandag vanaf 17.00 uur tot 24.00 uur, dinsdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 24.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden