Merel Bentsink. Foto: PR
Merel Bentsink. Foto: PR

Amazones PC & LR Buitenbosch in de prijzen

Algemeen

WINTERSWIJK - Tijdens het dressuur weekend in Aalten namen diverse amazones van PC & LR Buitenbosch deel. Zaterdag kwam Merel Bentsink aan de start in de klasse L1 dressuur categorie D/E. Met Aalbrinkhoeve's Storm scoorde zij 186 & 186,5 punten en namen twee keer de eerste prijs prijs mee naar huis. Ook met Aalbrinkhoeve's Golden Lady liet ze een keurige proef zien dit leverde haar 181 en 183,5 punten op, hiermee eindigde ze op een tweede en derde plaats.

Zondag was de beurt aan de paarden. Yvette Toebes startte samen met haar paard Aalbrinkhoeve's Famke in de klasse L2 dressuur, hier scoorde zij 182 en 184,5 punten en namen de tweede prijs mee naar huis. Afgelopen weekend vond er in Haaksbergen een dressuur wedstrijd plaats, ook hier was Buitenbosch van de partij. Zaterdag kwam Mireille Kruisselbrink uit in de klasse B dressuur met het paard Kensi en scoorde 195 & 201 punten, goed voor twee maal de tweede prijs.
Ook Yvette kwam hier aan de start met Aalbrinkhoeve's Famke. Samen scoorde zij 182,5 en 188 punten in de L2 dressuur, goed voor een vijfde plaats.
Zondag verschenen de pony's weer aan de start in Haaksbergen. Merel Bentsink startte hier wederom met twee pony's in de L1 dressuur. Met Aalbrinkhoeve's Storm scoorde ze hier 190,5 en 186 punten en een eerste en tweede prijs. Met Aalbrinkhoeve's Golden Lady scoorde ze 188 en 187 punten eveneens goed voor een eerste en tweede prijs.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant