Breng een stem uit voor verkiezing 'Toffe Peer van 2019'

Wie wint de 'Toffe Peer'? Foto: PR
Wie wint de 'Toffe Peer'? Foto: PR (Foto: )

WINTERSWIJK - In januari 2020 wordt bekend gemaakt wie de Toffe Peer van 2019 wint. Deze prijs wordt door de Winterswijkse Uitdaging uitgereikt aan een ondernemer die zich van zijn maatschappelijk betrokken kant heeft laten zien. De ondernemer heeft het afgelopen jaar extra aandacht geschonken aan zijn omgeving of medemens.

Iedereen kan nog tot en met 31 december doorgeven wie deze prijs verdient. Dit kan door het formulier op www.winterswijkseuitdaging.nl/toffepeer in te vullen. Op dit formulier geeft men in het kort aan waarom juist deze ondernemer het verdient om Maatschappelijk Ondernemer van het jaar te zijn. Wie niet in de gelegenheid is om digitaal een favoriete ondernemer door te geven, kan terecht in de WUh, Torenstraat 9. De vrijwilligers helpen graag. De WUh is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.
Uit alle inzendingen kiest een onafhankelijke jury de winnaar. De winnaar krijgt dan tijdens een feestelijke bijeenkomst de wisseltrofee 'De Toffe Peer' uitgereikt. Weet iemand een ondernemer die de Toffe Peer verdient? Meldt hem of haar dan aan.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden