Maar liefst 5 kampioenen dit seizoen bij SMD!

Vijf kampioenen gehuldigd bij tafeltennis-vereniging SMD

WINTERSWIJK - De tafeltennissers van SMD 1 zijn afgelopen vrijdag overtuigend kampioen geworden in de promotie hoofdklasse. Met nog een wedstrijd te spelen mogen Jeghisje Zakharian, Tim Bruggink en Rob Sonderlo zich de kampioen noemen. Een mooie prestatie. Volgend seizoen spelen de mannen in de hoofdklasse.

SMD 2 was vorige week al kampioen geworden in de 1e klasse Caspar Wiegerinck, Jeroen Nijenhuis, Chris Holleman en Brend Holleman gefeliciteerd! Op naar de Promotie Hoofdklasse.

SMD 3 speelde maandag tegen VIOS en de Winterswijksers wonnen met 7-3. Zo zijn Berthold Rölfing, Rene Bruggink, Ruben Grievink en Pieter Navis kampioen geworden in de derde klasse. Ze promoveren naar de tweede klasse.

SMD 4 moest tegen de directe concurrent Bredevoort 5 punten halen om kampioen te worden in de vierde klasse. Ze wonnen met 8-2 en zo mogen Andor Overvelde, Job Meulenbeld en Timo Scharenborg zich op gaan maken voor de derde klasse. Een mooie prestatie van de mannen.

Het eerste jeugdteam van SMD werd ook nog eens kampioen van de eerste klasse. Felicitaties waren er voor Davey Fles, Bram Schneider, Rik Vriesen en Sem Vriesen. Volgend seizoen komen zij ook uit in de hoofdklasse.

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden