Nieuw in Winterswijk: ECS advocatuur & mediation

Evelina Christina Schurink , ECS advocatuur & mediation
Evelina Christina Schurink , ECS advocatuur & mediation (Foto: unknown)

Op 1 oktober jl. heeft ECS advocatuur & mediation haar deuren geopend. ECS advocatuur & mediation wordt gerund door de in Winterswijk geboren familie- en strafrechtadvocaat Evelien Schurink.

Wie ben ik? Mijn volledige naam is Evelina Christina Schurink ('ECS'). Nadat ik begin 2012 mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg heb afgerond, ben ik als jurist en aansluitend als familie- en strafrechtadvocaat aan het werk gegaan. Na zeven jaar op een advocatenkantoor te hebben gewerkt, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen kantoor op te richten, namelijk 'ECS advocatuur & mediation'. U kunt terecht voor strafrecht, familierecht en mediation.

Familierecht en mediation
U kunt bij mij terecht voor vragen met betrekking tot het familierecht, zoals een echtscheiding, beëindiging van uw samenleving, maar ook voor vragen omtrent een omgangsregeling met de kinderen, partner- en kinderalimentatie, vragen over het gezag of het opstellen van enkel een ouderschapsplan. In al deze zaken kan ik u alleen bijstaan, maar is het ook mogelijk u als mediator bij te staan. Mediation is een vorm van conflicthantering, waarbij u en uw (ex-)partner met elkaar in gesprek gaan en we kijken naar een gezamenlijke oplossing. Een gezamenlijke oplossing werkt vaak het beste en kan problemen in de toekomst voorkomen. Tijdens de mediation worden zowel relationele, als juridische vraagstukken besproken. Dat is ook het grote voordeel van een mediator, die tevens advocaat is. Beide aspecten komen uitgebreid aan bod. Bij mediation kunt u denken aan een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding, maar ook kunt u bij het kantoor terecht als u bijvoorbeeld op vakantie wilt gaan met de kinderen en uw ex-partner geeft hiervoor geen toestemming of u wilt verhuizen maar uw ex-partner geeft hiervoor geen toestemming. Voorkom grotere problemen en kom samen op gesprek. Een gesprek kan soms al de oplossing zijn.

Afspraken in overleg en ook buiten kantoortijd
Het kantoor maakt gebruik van een flexplek. In Winterswijk is dat op het Beatrixpark, waar u alleen op afspraak terecht kan. Een afspraak in een andere plaats is in overleg ook mogelijk. Liever een afspraak bij u thuis, op zaterdag of in de avonduren? Ook dat is mogelijk. In overleg met u wordt een afspraak gepland.

Het kantoor hanteert een voor advocaten scherp uurtarief. Als mogelijkheid kan een vaste prijsafspraak of een maximum tarief worden afgesproken, mits de zaak zich hiervoor leent. In het geval u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan kunt u ook bij het kantoor terecht.

Goede juridische dienstverlening, snelle service en maatwerk. Dit in combinatie met een persoonlijke benadering, maakt dat u bij ECS advocatuur & mediation in goede handen bent. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Bedrijf:                ECS advocatuur & mediation
Eigenaar:             Evelien Schurink
Bezoekadres:    Beatrixpark 22 Winterswijk (alleen op afspraak)
Telefoon:            06 2935 8067 (ook via WhatsApp bereikbaar)
E-mail:                  info@ecsadvocatuur.nl
Facebook:          volg het kantoor via 'ECS advocatuur & mediation'
Website:                 www.ecsadvocatuur.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door ECS advocatuur & mediation. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden