Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

WINTERSWIJK - Ook deze week zijn er weer een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

Creatief begeleider
Bij de WUh aan de Torenstraat 9 is wekelijks een creatieve middag. Er zijn mogelijkheden om te handwerken en spelletjes te spelen. De handwerkers bepalen meestal met elkaar wat ze gaan maken, maar als men aan eigen werk wil werken dan kan dat uiteraard ook. Men wil graag de activiteiten tijdens de creatieve middag verder uitbreiden. Bijvoorbeeld door zo nu en dan workshops te geven, Heb jij hier ideeën over en ben je creatief? Dan is men erg benieuwd naar welke ideeën jij hebt.

Vrijwilligers zorginstellingen
Ben je sociaal, heb je affiniteit met ouderen en heb je wel een paar uurtjes van je tijd over en wil je die nuttig besteden? Word dan vrijwilliger bij één van de zorginstellingen in Winterswijk, zoals De Pronsweide, De Pelkwijk of De Berkhof. Zij zijn erg blij als je hen komt helpen. Of je nu van spelletjes doen houd, graag kletst onder het genot van een kopje koffie of wat sportiever aangelegd bent, de instellingen kunnen altijd vrijwilligers gebruiken. Zo kun je helpen bij spelletjesmiddagen, bij het koersbal, bij de bingo of je kunt helpen bij de gymmiddag of meegaan met een wandeling.

Bestuurslid Kledingbank
Zoek jij een nieuwe uitdaging waar je op bestuurlijk niveau van meerwaarde kunt zijn? Wordt dan algemeen bestuurslid communicatie bij de Kledingbank. De Kledingbank geeft goede, herbruikbare kleding door aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zich niet kunnen veroorloven het zelf aan te schaffen. Samen met zo'n 40 vrijwilligers bedient de Kledingbank zo'n 1.000 mensen uit Winterswijk en omstreken. Als algemeen bestuurslid communicatie coördineer je alles rondom communicatie, onderhoud je relaties, stel je de nieuwsbrief op en onderhoud je de (sociale) media. Ben je communicatief sterk, kun je goed samenwerken en heb je affiniteit met de doelstelling van de Kledingbank? Informeer dan naar het hele functieprofiel.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden