Inschrijven voor cursussen Gilde Winterswijk

WINTERSWIJK - In januari wordt weer een start gemaakt met het cursusprogramma voor met name 50-plussers in Winterswijk. Het Gilde verzorgt al vele jaren cursussen en trainingen voor senioren. De lessen worden gegeven door vrijwilligers met veel kennis en ervaring. Tegen een geringe vergoeding kan men hieraan deelnemen.

Het cursusaanbod bestaat uit:Conversatielessen Engels en Duits, Digitale fotobewerking, Computercursussen op verschillende niveaus, Werken met Android tablet of met de iPadToetsenbord-vaardigheid (bij voldoende belangstelling) Stamboomonderzoek

Er wordt gewerkt met kleine groepjes in een ongedwongen sfeer, compleet met een kop koffie.
Voor meer informatie kan men ook kijken op de website: www.gilde-winterswijk.com.
Gilde Winterswijk biedt iedereen de gelegenheid zich op te geven voor de cursussen voor het voorjaar van 2020; op de vrijdagen 6 en 13 december van 10.00 tot 12.00 uur; Morsestraat 31 in Winterswijk.

Er is in de vrijwilligersgroep nog plaats voor iemand die lessen Duitse conversatie kan verzorgen.

Iedere vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur is er een Computer-inloopochtend aan de Morsestraat 31. Een computerdeskundige kan aanwezigen dan helpen met vragen en problemen op het gebied van computers, software en multimedia (zoals smartphone en het gebruik van apps).

Daarnaast verzorgen de Gildegidsen gedurende het hele jaar dorpsrondleidingen op de fiets of te voet in Winterswijk. Maar het kan ook digitaal via de beamer met plaatjes van oud en nieuw Winterswijk en een verhaal van een gids. Informatie en boekingen zijn mogelijk via tel. 0543-514159 of via de VVV Winterswijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden