Jamilla in haar schoonheidssalon. Foto: Verona Westera
Jamilla in haar schoonheidssalon. Foto: Verona Westera (Foto: )

JS Beauty ook voor medische schoonheidsbehandelingen

Jamilla maakt van haar passie haar beroep

WINTERSWIJK - Wie eens helemaal in de watten gelegd wil worden kan een afspraak maken met Jamilla Abbadi, in haar schoonheidssalon JS Beauty aan de Burgemeester Bosmastraat 3 in Winterswijk. Jamilla heeft haar opleiding voor schoonheidsspecialist afgerond en wilde voor zichzelf beginnen.

Door Verona Westera

In een ruimte boven TipTop Personeelsdiensten richtte zij haar sfeervolle schoonheidsstudio in. Van maandag tot en met vrijdag kan men op afspraak terecht bij Jamilla. "Ik vind het leuk als iemand na een behandeling als ander mens naar buiten gaat", lacht Jamilla.

"Al toen ik klein was, was ik geïnteresseerd in make up en beauty", vertelt de 21-jarige schoonheidsspecialist. "Ik maakte mijn vriendinnen op of deed hun nagels." Jamilla heeft dus van haar passie haar werk kunnen maken. Maar de ambitieuze Winterswijkse wil meer. "Ik volg opleidingen en trainingen en wil me ook richten op medische schoonheidsbehandelingen." Mensen kunnen dan bijvoorbeeld ook bij haar terecht voor pigmentbehandelingen om littekens te camoufleren. "Maar ook tepelreconstructie, bijvoorbeeld na een operatie, behoort tot de mogelijkheden", legt ze uit.

Permanente make up
Jamilla heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make up. "Daarvoor komen op dit moment veel klanten naar mij toe." Maar bij JS Beauty kan men ook terecht voor een huid verbeterende behandeling. "Ik gebruik de producten van Medik8. Daarmee heb ik zeer goede ervaringen. Bij een huidbehandeling zijn de resultaten meteen goed te zien en dat vind ik belangrijk", lacht de vriendelijke schoonheidsspecialiste. Of het gaat om een acne behandeling of om de behandeling van pigmentvlekken: " Mensen moeten hier met een goed gevoel en een mooi resultaat naar buiten gaan!"

Naast een huidbehandeling en permanente make up kunnen mensen ook terecht voor gellak, wimperlift, het aanbrengen van wimperextensions, harsen/epileren of het laten verven van de wenkbrauwen met henna.

Wie meer wil weten of een afspraak wil maken kan een WhatsApp sturen naar Jamilla: 06-81485934, of meteen een afspraak maken via de Facebookpagina 'Js Beauty'. Op deze Facebookpagina zijn ook acties te vinden en wordt men op de hoogte gehouden van de nieuwste behandelingen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden