Vacatures voor vrijwilligers

Ook deze week is er weer een divers aanbod van vrijwilligerswerk. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

PR-medewerker KNNV
Vind je het leuk om te schrijven? En heb je affiniteit met natuur? Misschien is het dan iets voor jou om krantenartikelen voor de KNNV te schrijven. De KNNV is de vereniging voor veldbiologie. Zij organiseren allerlei activiteiten, waaronder natuurwerkdagen. De KNNV zoekt een PR-medewerker die artikelen voor de regionale kranten kan schrijven over de activiteiten van de KNNV. Als je hier graag mee wilt helpen, dan hoort de KNNV graag van je.

Chauffeurs AutoMaatje
Rijd jij graag auto? Ben je sociaal? En beschik je over een eigen auto? Wordt dan vrijwilliger bij ANWB AutoMaatje. Veel Winterswijkers maken gebruik van AutoMaatje. Mensen die ergens naartoe willen, maar geen vervoer hebben, worden door een vrijwilliger van AutoMaatje naar hun bestemming gebracht. Bijvoorbeeld naar de kapper, de dokter of als men op familiebezoek gaat. Als jij deze mensen ook graag wilt helpen en ervoor wilt zorgen dat zij weer aan het sociale leven kunnen meedoen, ben je van harte welkom om vrijwilliger bij AutoMaatje te worden. Inmiddels heeft men de bekschikking over vijfendertig vrijwilligers die vanaf de oprichting begin dit jaar meer dan 1400 ritten hebben uitgevoerd.

Zwemvrijwilliger
Houd je van zwemmen? En heb je op maandagavond wat tijd over? Dan zou je een mevrouw met niet-aangeboren hersenletsel kunnen begeleiden tijdens het zwemmen. Elke maandagavond gaat zij namelijk zwemmen en er wordt iemand gezocht die haar wil begeleiden.

Bestuurslid Kledingbank
Zoek jij een nieuwe uitdaging waar je op bestuurlijk niveau van meerwaarde kunt zijn? Dan kun je wellicht aan de slag als algemeen bestuurslid communicatie van de Kledingbank. De Kledingbank geeft goede, herbruikbare kleding door aan mensen die het hard nodig hebben maar het zich niet kunnen veroorloven het zelf aan te schaffen. Samen met zo'n 40 vrijwilligers bedient de Kledingbank zo'n 1.000 mensen uit Winterswijk en omstreken. Als algemeen bestuurslid communicatie coördineer je alles rondom communicatie, onderhoud je relaties, stel je de nieuwsbrief op en onderhoud je de (sociale) media. Ben je communicatief sterk, kun je goed samenwerken en heb je affiniteit met de doelstelling van de Kledingbank? Informeer dan naar het hele functieprofiel en ga aan de slag voor de Kledingbank.

RTV Slingeland vrijwilligers
Ben jij nieuwsgierig en altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal? Sta je graag in de schijnwerpers als presentator of sta je juist liever achter de camera? Of is radiomaken helemaal jouw ding? Dan is het echt iets voor jou om bij RTV Slingeland aan de slag te gaan. Zij verslaan het regionale nieuws via vooral radio en tv. RTV Slingeland zoekt op allerlei gebieden versterking: technici, presentatoren, cameramensen en radiomakers. Spreekt dit je aan, dan ben je van harte welkom bij RTV Slingeland.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden