Voorverkoop Reünie in de Harmonie is gestart

RATUM - Crescendo houdt op zaterdag 23 november de derde editie van Reünie in de Harmonie. De zaal is open vanaf 20.00 uur en de aanvang van het concert is om 20.30 uur.

In 2017 is dit concept gestart en het bleek meteen een enorm succes. Ook in 2018 zorgde Reünie weer voor veel publiek en goede reacties na afloop. Dus ook nu slaan Kaliber en Crescendo weer de handen ineen, om samen voor een gemoedelijke en gezellige avond te zorgen in de sferen van weleer.

Op deze avond staat top 40 muziek centraal, zowel voor als na de pauze. Crescendo verzorgt voornamelijk het eerste deel van de avond. Weliswaar brengt Crescendo ook samen met de band nummers ten gehore. Hits van onder andere The Golden Earring nemen bezoekers mee terug in de tijd. Music van John Miles, maar ook enkele nummers van Marco Borsato 'In Rosso' komen voorbij en nog veel meer herkenbare hits. Zo is er voor iedereen wat wils. In het tweede gedeelte van de avond, vanaf 22.00 uur tot na middernacht is het podium volledig voor Kaliber met top 40 hits van heden en verleden.
Ook vanaf 20.30 uur kun je nog steeds binnen komen lopen om de sfeer te proeven of vanaf 22.00 uur om aan te sluiten voor het dansfestijn met Kaliber. Iedereen kan nog eens de tijd van vroeger beleven, toen de uitgaansavonden zich voornamelijk in de Harmonie afspeelden, of wie gewoon een heerlijk avondje uit wil is ook welkom.

In de voorverkoop kosten de kaarten 10 euro en op de avond zelf aan de kassa 12,50 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij Speciaalzaak Oonk (Misterstraat 47), Wiggers Keukens (Gasthuisstraat 35) en Huls Duurzame Energie (Schoolstraat 18), of mail naar crescendo.penningmeester@gmail.com. Kaarten zijn ook via de leden te verkrijgen.

Meer berichten