HCW E1 team. Foto: PR HCW
HCW E1 team. Foto: PR HCW Foto: HCW

HCW E1 pakt punten in Zevenaar

Algemeen

WINTERSWIJK - De handbalspelers van HCW E1-jeugd vertrokken zondagochtend al vroeg naar Zevenaar voor een wedstrijd tegen OBW. Om 9.00 uur klonk het startsignaal en HCW ging gelijk goed van start. Teun Samberg maakte het eerste doelpunt en al snel volgden doelpunten van Fenne Jansen, Sem Willink en Marril Bollen.

HCW wist vaak de bal net na de middellijn al te onderscheppen. Door snel schakelen konden ze ook vaak daaruit scoren. Verdedigend stond HCW sterk. De kansen die op het doel van HCW werden gegooid, werden eenvoudig gestopt door Lieke Besselink. OBW wist in de eerste helft twee keer te scoren. Ruststand was: 2-8 in het voordeel van HCW.
In de tweede helft gingen de Winterswijkers op zelfde voet verder. Wederom door goed verdedigend werk van HCW had OBW moeite met scoren. In de aanval bleef HCW goed samen spelen. Door het veld breed te maken, kwamen er gaten vrij die goed benut werden door alle spelers van HCW. In het laatste deel van de tweede helft lijkt HCW toch iets te verslappen in de verdediging waardoor Sven Veldboom twee ballen helaas niet meer kon tegen houden.
Dik verdiende punten gingen mee naar Winterswijk. Eindstand: 4-13 in het voordeel van HCW.