Maar liefst 71 turnsters van Penta Winterswijk namen deel aan de clubteamwedstrijd in Didam. PR Penta Winterswijk
Maar liefst 71 turnsters van Penta Winterswijk namen deel aan de clubteamwedstrijd in Didam. PR Penta Winterswijk (Foto: PR Penta Winterswijk)

Penta Winterswijk goed vertegenwoordigd in Didam

WINTERSWIJK - Afgelopen weekend vonden in Turn-, en Sportcentrum Montferland in Didam de clubteamwedstrijden plaats. Een spannende dag waarbij sommige turnsters van Penta Winterswijk hun eerste wedstrijd hebben geturnd. Penta Winterswijk is goed vertegenwoordigd. Maar liefst 71 turnsters van Penta Winterswijk namen deel aan deze wedstrijd.

Voor velen een leuke en gezellige wedstrijd omdat de Winterswijkse Penta leden in teamverband deelnemen. De sfeer zat er dan ook goed in en iedereen werd hard aangemoedigd. In de categorie pupil 2/jeugd1 D2 lieten Mila Hoog Antink, Ismay Hupkens, Loïs Lensink, Marieke Pietersen en Luna Oudsen zien dat ze de afgelopen weken hard getraind hebben om alle oefeningen onder de knie te krijgen. Zij wisten dan ook het zilver te bemachtigen. Het team bestaande uit Dani Hiddink, Silvia van Battum, Liz Hijink en Froukje Stegeman won in de categorie jeugd supplement F een zilveren medaille. Vooral op vloer lieten ze met veel plezier hun oefening zien. Bij de categorie instap/pupil1 D1 eindigden Fleur Nijman, Fenna Hesselink, Sophie Pierik en Salina Grevers als derde. Zij lieten vooral op balk en vloer zien hoe netjes en strak ze kunnen turnen. Ze kregen dan ook alle vier de bronzen medaille omgehangen. Het team in de categorie junior supplement E bestaande uit Noor ten Dolle, Tess Grijsen, Ruth Westrum en Ilse van Waardenburg wonnen het brons. Op vloer en sprong behaalde dit team hoge scores. Alle meiden hebben een prima start van het seizoen gemaakt, met zelfs wat persoonlijke hoogtepunten. Ze kunnen tevreden terugkijken op deze wedstrijd.

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden