Tim Straalman (aan de bal) scoorde de welverdiende gelijkmaker. Foto: PR

Spectaculaire remise Gonemo 3 tegen koploper

Algemeen

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo 3 hebben vrijdag in een meer dan spannende wedstrijd een punt in de wacht weten te slepen tegen koploper GS '80 uit Gendringen. Een bij rust uitzichtloze 0-5 achterstand werd omgebogen tot een spectaculaire puntendeling.

Gonemo maakt tot nog toe een wisselvallig seizoen door. De verwachtingen voor de nieuwe editie waren hooggespannen, echter de behaalde resultaten zorgden ervoor dat de ploeg momenteel een bescheiden plek in de middenmoot van de derde klasse inneemt.
Een duel tegen de lijstaanvoerder uit Gendringen, die tot voor de wedstrijd ongeslagen en nog zonder puntenverlies was, maakte de uitdaging om eindelijk een keer te schitteren alleen maar groter. Maar vooralsnog gebeurde het tegengestelde, want Gonemo keek bij rust tegen een 0-5 achterstand aan. Gonemo was de wanhoop nabij en een blamage was in de maak, althans zo leek het.
De withemden lieten het er niet bij zitten en schraapten het kleine beetje hoop dat er nog over was bij elkaar. Na de pauze werden de mouwen opgestroopt en de klopjacht werd ingezet. Binnen het kwartier realiseerde de thuisploeg via doelpunten van respectievelijk Michael Bols, Jean-Pierre Dekker, Jaimi Nobes en Ricardo Pattiruhu de aansluiting.
De bezoekers uit Gendringen voelden de hete adem van Gonemo in hun nek en probeerden met man en macht alsnog de volle buit mee naar huis te nemen. Gonemo kreeg loon naar werken en wist dankzij de hardwerkende Tim Straalman de gelijkmaker te scoren. Een fantastische inhaalrace van de thuisploeg die een welverdiende 5-5 gelijkspel opleverde.